Taxatiemiddag Tassenmuseum

44 - kopie

Op zondagmiddag 11 oktober mag ik weer aanschuiven bij een taxatiemiddag in het Tassenmuseum in Amsterdam. Uiteraard neem ik de beoordeling van handwerklappen, tafelgoed, doopjurkjes, mode-items van toen en modeprenten voor mijn rekening. Ook designertassen expert Henriëtte Wuite is aanwezig. Zij kan je zeggen of je een echte Chanel, Louis Vuitton of Hermès in je bezit hebt. En directeur Sigrid Ivo wil je alles vertellen over bijzondere tassen.
Datum en tijd: zondag 11 oktober, 13-16 uur
Prijs: regulier entree museum, geen extra kosten
Aanmelden voor de taxatiemiddag is verplicht via info@tassenmuseum.nl of 020-524 64 52. Vermeld hierbij ook welk item je meeneemt. Zie ook:http://tassenmuseum.nl/archief-tentoonstellingen/6835/

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.